Laden Evenementen

Have A Cigar

Have a Cigar is een pop- / rockcoverband vernoemd naar de Pink Floyd song ‘have a Cigar’. Naast Pink Floyd covers speelt deze band ook covers van andere grootheden uit de popmuziek, varierend van the Beatles naar ABBA tot U2.

De band is opgericht in 2009 door familieleden Dennis Kooistra (gitaar) en Paul Kooistra (drums). Niet veel later voegde een ander familielid, Sascha van ’t Hoog (bas) zich bij de band en iets later dat jaar ook meestergitarist Gertjan Slappendel (geen familie).

In Februari 2010 beleefde deze formatie, toen nog ‘Sounds Familiair’ geheten, hun vuurdoop tijdens ‘Bodegraven rockt voor Haiti’ in de Zon. Na nog een aantal optredens, o.a. in café Vrienden van de Hoeck, voegden begin 2011 ook Gijs Smit (toetsen) en Robbert Groenendijk (zang / gitaar) zich bij de band. In deze formatie en voor het eerst als Have a Cigar, traden zij op tijdens Koninginnenacht 2011 in ‘de oude Blokker’. Spelend voor een 1000 koppig publiek vermaakten zij alle aanwezigen met een spetterend optreden, waarover veel in de kranten geschreven is.

Na het vertrek in januari 2012 van toetsenist Gijs Smit heeft Have a Cigar sinds 1 mei 2012 een nieuwe toetsenist binnen de gelederen! Wij zijn blij met Marcel van Harten, die ons muzikaal is komen versterken.

Have a Cigar staat voor passievolle pop- en rockcovers met een eigen tintje.

Band Members:
Paul Kooistra (drums / zang)
Dennis Kooistra (gitaar)
Sascha van ’t Hoog (basgitaar / zang)
Gertjan Slappendel (sologitaar)
Robbert Groenendijk (zang / Gitaar)

Voor meer informatie, bezoek de Facebook pagina van de band!

Have A Cigar Live in Under The Bridge

Deel dit evenement met al je vrienden!