Laden Evenementen

Mainstreet Music Festival

Op Zaterdag 16 september na de Oldtimerdag is het tijd voor een festival van formaat in de hooftstraat Alphen aan den Rijn. Van 18:00 uur tot en met 23:00 uur staat de straat in het teken van live muziek. Het festival, dat heel gevat Mainstreet Music Festival heet, wordt georganiseerd door yours truly en La Calèche. En is gratis te bezoeken.


Het terrein van het festival is naast de Julianabrug op het parkeerterrein tegenover de barren.


Om 18:00 uur start de eerste artiest: John Le Maire. Deze rasartiest is een goede bekende van vooral de bezoekers van La Caléche. Maar heeft landelijke bekendheid. John le Maire, brak landelijk door met het feestnummer ‘’Op een dag” en staat nu met zijn hit ‘’Ik wil…”, nog steeds volledig aan het front. Een opzwepend nummer waarin zelfs de meest geoefende luisteraar moeite moet doen om de snelheid en tekst te volgen. John le Maire, je moet hem zien en horen om muziek in alle eenvoud te ervaren.


Daarna om 19:00 uur start de band John Hayes Doubleblood. Een zeer geliefde band bij Under the Bridge. John Hayes speelt ook gitaar bij Mother’s Finest en is in Nederland zijn eigen band begonnen: John Hayes Doubleblood. Deze band staat bekend om de kracht waarmee zij de muziek ten gehore brengen. Dit powertrio bestaande uit zanger en gitarist John Hayes, drummer en zanger Stevie Alphenaar en bassist Jakob Pasanea is van wereldformaat. Tel daar de liefde en passie voor muziek bij op en je hebt deze fantastische band. Geniet tijdens het festival in overvloed van de overheerlijke funky, groovy rock tunes, die zij ten gehore brengen. Dit wil je niet missen.


Als afsluiter (om 21:00 uur) is er gekozen voor een band die zij in een eerdere editie ook al op de poster hadden staan, maar toen helaas niet door kon gaan. Dit jaar staat Rampscenario wel op het podium en maakt de laatste uren tot een absoluut feest voor alle festivalbezoekers. Waar de meeste coverbands vaak meer lijken op veredelde juke-boxen brengt het Rampscenario medleys van de bekende hits van heden en weleer, gelardeerd met een vette knipoog! Van Supertramp, via De Dijk naar Pink Floyd en weer terug met een tussenstop bij Hazes en Koos Alberts. Ze draaien hun hand er niet voor om. Het perfecte recept voor een afsluitend feestje!


Het terrein is vanaf 18:00 uur open en dan begint ook direct de eerste live act. Het Main Street Music Festival buiten duurt tot en met 23.00 uur. Hierna kun je uiteraard in één van de barren nog even doorfeesten.

[button link=”https://www.facebook.com/events/1964203893837508/” color=”default” size=”” stretch=”no” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ animation_offset=”” alignment=”” class=”” id=””]Meld je direct aan[/button]

Deel dit evenement met al je vrienden!