Laden Evenementen

Paardekooper

Voor de trouwe Under the Bridge gast ook wel bekend als Bas Paardekooper en the Blew Crue

De band komt zeker 1x per jaar langs bij Under the Bridge. Vaste prik. Want van deze muzikale helden krijg je nooit genoeg. Kippenvel vanaf de eerste tonen. Rauw, soulfull en blues geïnspireerd! We kunnen niet wachten

De band werd opgericht in 2007. Frontman Bas Paardekooper (1981) bracht zichzelf, geïnspireerd na het horen van Jimi Hendrix’ “Hey Joe”, op elfjarige leeftijd de beginselen van het gitaarspel bij. Met de muziek van Hendrix als eerste lesmateriaal was het onvermijdelijk dat Bas zich later zou ontplooien tot blues rock gitarist.

Na de release van hun eerste officiële album ‘The Blues On My Side’ (2010) kwam de band in een stroomversnelling. Met hun tweede album, getiteld ‘Broken Heart For Sale’ (2012) werd de muzikale lat wederom hoger gelegd: Alle hoeken van de blues rock worden op dit album verkend. De release van ‘Broken Heart For Sale’ vond in 2012 plaats in de Boerderij. In 2014 keerde de band terug voor de presentatie van het album “Songs From Room 111”, een prachtplaat vol dynamiek. Sinds januari 2017 is de band omgedoopt van Bas Paardekooper and the Blew Crue naar Paardekooper.

De band bestaat uit:
[checklist icon=”fa-music” circle=”no” size=”15px”]
[li_item]Bas Paardekooper (Gitaar en Zang)[/li_item]
[li_item]Wouter Hoek (Toetsen en Zang)[/li_item]
[li_item]André de Bruijn (Basgitaar en zang)[/li_item]
[li_item]Roel van Leeuwen (Drums en zang)[/li_item]
[/checklist]

Deel dit evenement met al je vrienden!