Laden Evenementen

Under the Bridge is jarig!

Het 25-jarig jubileum van ons aller Under the Bridge alweer! Een prima reden voor een uitgebreid feest dachten we zomaar! Maar liefst drie dagen feest, met twee live-avonden en een live-middag. Een programma om je vingers bij af te likken als je het ons vraagt!

Live op vrijdag: Jamsessie

We trappen het feestweekend af met de Jamsessie, onder leiding van Boris Egberts. Inmiddels alweer jaren een vaste muzikale prik op de eerste vrijdag van de maand, en dus een mooie manier om het feest op weg te helpen.

Wil je ook spelen? Meld je even bij de sessieleider om teleurstellingen te voorkomen. En weet je niet wie dat is? Vraag het dan even aan de bar. Op deze manier hebben we een mooi beeld van wat er aan muzikanten in de zaal is en gaan we groepjes samenstellen. Doel is om iedereen minimaal 1 keer op het podium te hebben.

Backline aanwezig:
Drumkit met pedalen, bekkens en snare. 2 gitaarversterkers een basversterker en voldoende zangmics + 1 vloermonitor.

Live op zaterdag: Bas Paardekooper

Ook al zo’n graag geziene gast, en iemand die op het jubileumfeestje zeker niet mag ontbreken!

De band komt zeker 1x per jaar langs bij Under the Bridge. Vaste prik. Want van deze muzikale helden krijg je nooit genoeg. Kippenvel vanaf de eerste tonen. Rauw, soulful en blues geïnspireerd! We kunnen niet wachten

Bluesrock uit omgeving Den Haag, ruim 11 jaar geleden opgericht door frontman en gitaarvirtuoos Bas Paardekooper. Bas staat voor energie en vuur in ieder optreden. Passie en muzikaliteit straalt van het podium af. Een solide ritmesectie waardoor de band staat als een huis. Compacte songs afgewisseld door subtiel uitgevoerde bluesrock ballads waarbinnen het fantastische gitaarspel van Bas je tot tranen roert …..Naast het sublieme gitaarwerk beschikt Bas ook over een geweldige zangstrot die je raakt.

Dit is natuurlijk binnen muziekminnend Nederland niet onopgemerkt gebleven maar ook buiten de grenzen zoals België , Duitsland en Zweden hebben mogen kennis maken met de power en energie van deze band. Het liefst zijn deze jongens ook ‘on the road’ , nog steeds groeiend binnen iedere gig.

Met inmiddels 4 cd’s op zak zal dit powertrio menig zaal, podia of festival in beweging en tot ontroering brengen ….yeh!!….just another day on the road. See you!

Voor meer informatie, bezoek de Facebook pagina van de band

Live op zondag: Handsome Hounddogs

Als afsluiter gooien we er gewoon nog een lekkere zondagmiddagsessie tegen aan. De Handsome Hounddogs komen vanaf 17.00 het podium onveilig maken.

The Handsome Hound Dogs spelen vuige, swampy bluesrock afgewisseld met swingende shuffles en rock n’ roll.

Met klassiekers van the 3 Kings, ZZ Top en Eric Clapton tot moderner werk van Gary Clark Jr. en Samantha Fish belooft het een dampend avondje blues te worden.

The Handsome Hound Dogs zijn:
Cor Kleijn – Gitaar
Patrick de Jong – Basgitaar
Mart v/d Wiel – Drums
Jeffrey Dijkhuizen – Zang en gitaar

Under the Bridge 25 jaar

Deel dit evenement met al je vrienden!