Laden Evenementen

Sunday Afternoon Session – The Quartles

Eind zestiger jaren waren er in Leiden veel bandjes, zoals bijvoorbeeld Page 14, Spirit of St Louis, White Rabbit en Axis Purple. De jongens achter Axis Purple werden later landelijk bekend als onder andere Catapult, The Monotones en Rubberen Robbie. Muziek kan je voor je brood of je hobby maken, maar een ding is bij elke muzikant hetzelfde, hij wil spelen.

Nadat Aart Mol, Erwin van Prehn en Geertjan Hessing in het verleden uitstapjes hadden gemaakt naar de Pubband en Bazooka Joe zijn ze nu weer samen in de oude bezetting, aangevuld met Ruud Nieuwenhuizen die ook al in vele bands zijn sporen heeft verdiend, waaronder de Pubband.

De naam The Quartles is niet zomaar gekozen. Vroeger werd er nooit aan gehoorbescherming gedaan en moest alle muziek loeihard staan. Na 50 jaar muziek maken gaan je oren dan toch een beetje tegenspelen en heb je de kans zo doof als een ……… inderdaad kwartel te worden.

Ze mogen dan een paar jaar ouder geworden zijn en de stemmen misschien iets minder hard en rauw, muzikaal zit het nog perfect in elkaar!

Deel dit evenement met al je vrienden!