Laden Evenementen

The Jars

Voortkomend uit meerdere muzikale stromingen zijn we, in het Groene Hart regio Leiden, in de lente van 2013 een inspirerend semi akoestisch avontuur gestart. Tot het Corona tijdperk hebben we live zo’n 200 optredens gedaan.

De eigen nummers bevatten dynamiek, ruimte, afwisseling en veelal uptempo swing tot een climax uitgewerkt. En hier en daar is er een verrassende verdwaalde obscure cover te horen. Americana sound and more ! Ons publiek refereert qua sound vaak aan Knopfler, JJ Cale, Clapton maar er is dus meer….

Een transparante setting; akoestische slag- en fingerpicking gitaar, drums door jazz kwastjes gekweld, pompende droge bas en heldere zanglijnen aangevuld door puntige fills en solo’s.

The Jars sound wordt zorgvuldig afgestemd en leent zich prima voor Grand Cafe’s, terrassen en huis concerten, indien gewenst zelfs op laag volume.

The Jars beslaan een eeuw aan ervaring op het podium. The Jars live straalt door veel ervaring op de bühne, en de chemie tussen de liedjesmakers is bijzonder en fascinerend. Het geluid van drums, gitaren, bas en zang wordt zorgvuldig uitgekozen om het maximale uit de nummers te halen.

Kozi – acoustic
Sly – bas
Art – drums
Jerome – microfoon & electric

Voor meer informatie, bekijk de officiële site van de band.

The Jars live in Under the Bridge

Deel dit evenement met al je vrienden!