Come and see what’s

NEW!

In de muziekscene van Alphen aan den Rijn en omstreken staat iets te gebeuren. In oefenruimtes, garages, schuren en loodsen is een hele generatie muzikanten zich aan het klaarstomen voor een nieuwe periode. Nieuwe stromingen, sounds en formaties vormen zich. Op dit moment.

En dit moet gehoord worden. Alleen, hoe? Hoe kan startende formatie, legendes in de dop, zichzelf tonen aan het publiek, als zij geen podium hebben om op te kunnen schitteren in een ruimte vol muziekliefhebbers! Waar ze al hun werk kunnen laten zien en de opgebouwde energie met een knallende ontlading los kunnen laten? Hoe?

De ontluikende talenten van nieuwste muzikanten in en om Alphen aan den Rijn, krijgen een plek waar zij hun kunsten ten toon kunnen spreiden en aan zichzelf en de wereld kunnen bewijzen dat de oude generatie stevig op z’n tellen moet gaan passen. Op een plek waar muziek, live muziek, op nummer 1 staat, waar het publiek openstaat voor vernieuwende muziek en waar het podium altijd klaar is.

Vanaf vrijdag 21 april, op iedere derde vrijdag van de maand biedt Under The Bridge, startende talentvolle bands een plek om podiumervaring op te doen, om de vers gecomponeerde sounds ten gehore te brengen en hun muziek en performance aan het publiek te tonen.

Deze vrijdagavond is gedoopt tot: NEW!

Vol trots presenteren we dit nieuw tijdperk in de lokale en regionale live muziek! Come and see what’s NEW!

NEW!
NEW!
NEW!