Laden Evenementen

NEW!

Iedere derde vrijdag van de maand biedt Under The Bridge, startende talentvolle bands een plek om podiumervaring op te doen, om de vers gecomponeerde sounds ten gehore te brengen en hun muziek en performance aan het publiek te tonen.

Vol trots presenteren we dit nieuw tijdperk in de lokale en regionale live muziek!

Come and see what’s NEW!

21.00 uur: De Bende van Éliënde

De vogels tsjilpen, de bloemen komen uit en de zon begint weer te schijnen. Het is weer tijd om lekker naar buiten te gaan, de Bende van Éliënde helpt je daar graag bij!

De Bende van Éliënde luistert dat gevoel graag op met gezellige liedjes die het lentegevoel helemaal versterken. Blije, lieflijke en nostalgische popliedjes worden opgediend in een akoestische maaltijd boordevol vrolijke noten.

Voorzien van drie dijken van stemmen, begeleid door allerlei toeters, bellen, gitaren, fluitjes, trompetten, violen, piano’s en potten en pannen zorgen zij voor een vrolijke lentedag waaraan je later met een glimlach terug denkt..

22.30 uur: Panix

Panix, een energieke rockband uit omgeving Alphen aan den Rijn. Vijf (jonge) bandleden met een enorme passie voor het schrijven en spelen van muziek. Er rollen steeds meer nummers uit de mouwen van deze muzikanten. Het spelen van hun eigen nummers geeft Panix zo’n boost dat je als publiek vanzelf mee gaat springen/dansen/headbangen.

Get ready to rock!

[button link=”https://www.facebook.com/events/920306524738654/” color=”default” size=”” stretch=”no” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ animation_offset=”” alignment=”” class=”” id=””]Meld je direct aan[/button]

Deel dit evenement met al je vrienden!