Laden Evenementen

NEW!

Iedere derde vrijdag van de maand biedt Under The Bridge, startende talentvolle bands een plek om podiumervaring op te doen, om de vers gecomponeerde sounds ten gehore te brengen en hun muziek en performance aan het publiek te tonen.

Vol trots presenteren we dit nieuw tijdperk in de lokale en regionale live muziek!

Come and see what’s NEW!

 

21.00 uur: Slow Start

 

22.30 uur: Tonebusters

Tonebusters is een coverband uit Alphen aan den Rijn en ze spelen hardrock- en punk covers.
De bandleden zijn allemaal nog ‘jong van hart’ en allemaal gek op de zwaardere muzieksoorten. Denk daarbij aan Black Sabbath, AC/DC, Foo Fighters, Sex Pistols etcetera. Het streven is om het publiek een onvergetelijk optreden te bezorgen, waarbij het gebruik van licht- en rookeffecten niet geschuwd wordt. En de bandleden mogen dan hier en daar wat grijze haren vertonen, zeker op het podium gedragen ze zich nog alsof ze in hun twintiger jaren zijn! Bekijk de Tonebusters website voor meer informatie!

Get ready to rock!

[button link=”https://www.facebook.com/events/114751155792206″ color=”default” size=”” stretch=”no” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ animation_offset=”” alignment=”” class=”” id=””]Meld je direct aan[/button]

Deel dit evenement met al je vrienden!