Laden Evenementen

NEW!

Iedere derde vrijdag van de maand biedt Under The Bridge, startende talentvolle bands een plek om podiumervaring op te doen, om de vers gecomponeerde sounds ten gehore te brengen en hun muziek en performance aan het publiek te tonen.


Vol trots presenteren we dit nieuw tijdperk in de lokale en regionale live muziek!


Come and see what’s NEW!


21.00 uur: Four Riddles

Four Riddles, a mysterious mix of heavy rock and melody
[checklist icon=”fa-music” circle=”no” size=”15px”]
[li_item]Lars Botma – Lead guitar & backing vocals[/li_item]
[li_item]Kayleigh van Doorn – Bass & backing vocals[/li_item]
[li_item]Lisa Kooijman – Lead vocals & rhythm guitars[/li_item]
[li_item]Koen Schimmel – Drums(bas)[/li_item]
[/checklist]


22.30 uur: ROCKSVILLE

De formatie ROCKSVILLE maakt stevige gitaarmuziek, maar schuwt ook de lichte zijde niet. De band zoekt de grenzen op van de popmuziek en de stevige rock en komt live solide en dik uit de verf. In zijn korte bestaan timmerde ROCKSVILLE al aardig aan de weg met de release van de singles “Mary”, “The Fix” en “Enjoy” een flink aantal energieke live-shows in het lokale circuit. De muzikale machine is inmiddels flink in de olie gezet en er wordt enthousiast opgestoomd naar het aankomende festivalseizoen. ROCKSVILLE belooft energie, emotie en vooral veel rock!


Get ready to rock!


[button link=”” color=”default” size=”” stretch=”no” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ animation_offset=”” alignment=”” class=”” id=””]Meld je direct aan[/button]

Deel dit evenement met al je vrienden!